Werken en moe zijn

Home Forums Werk en bijbanen Werken en moe zijn

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #6459 Reageer
  Tara
  Gast

  Hallo iedereen,

  Ik werk Parttime. Mijn arts heeft mij afgeraden om fulltime te werken. Ik ga vaak ook na mijn werk een powernap doen om bij te komen, dat naast dat ik op vrijdag, mijn eerste vrije dag na een werkweek van 4 dagen, ik de hele dag veel luier en slaap om weer bij te komen van de werkweek.
  Herkennen jullie dat ook, dat je veel moe bent en veel dingen op je werk, vooral als het drukker is, het je veel meer moeite kost dan als het rustig is op je werk?
  Zo ja, hoe trekken jullie zo snel mogelijk weer bij als je thuis nog een heel huishouden hebt?

  Ik hoor het graag.

  #6461 Reageer
  Piotr
  Gast

  Hallo Tara, ik ben 17 jaar en heb een bijbaantje als vakken vuller, ik werk maximaal 4 dagen per week in de vakantie anders trek ik het ook niet, 2 dagen kan ik wel achter elkaar werken. Maar als ik 3 dagen achter elkaar werk krijg ik lichamelijke last bijvoorbeeld dat m’n hele rug vastzit. Ikzelf ga na het werken ook rustig aan doen zoals tv kijken, wat ik zelf altijd doe is als ik moe ben maar wel huishoudelijke taken moet doen dat ik dan na elke taak even rust neem en dat ik dan de volgende taak doe

  Hopelijk heb je er wat aan

  Groet Piotr

  #6463 Reageer
  Anna
  Gast

  Hey Tara,

  Zelf hoef ik nog geen huishouden te runnen. Misschien is het handig om tussen 2 dagen 1 dag rust te nemen. (Voor zover dat mogelijk is.) Praat anders met je werkgever

  Weet niet of je kinderen hebt, maar als ze wat ouder zijn is het belangrijk dat ze snappen dat jij echt rust nodig hebt.
  En dat ze, voor zover dat kan, je kunnen helpen met taken.

  Ik heb zelf een baantje gehad bij de kassa maar ik vond het heel vervelend als mijn lichaam constant in dezelfde houding moest zitten. Dat hield ik dan ook niet langer dan 7 uur vol. Dan was ik gewoon kapot.

  Ik vond het zelf heel fijn als ik af en toe even kon bewegen zodat mijn spieren ook een beetje los konden komen.

  Als je veel fysiek moet doen tijdens werk is het misschien handig in hoeverre je dingen af kunt wisselen. (Voor je lichaam)

  Misschien heb je andere contacten die je af en toe willen helpen met wat huishoudelijke dingen. De was of boodschappen. Mijn vader bestelt zelf altijd bij de Picknick boodschappen. Die worden dan gewoon

  Hoop dat je hier wat aan hebt. Waarschijnlijk heb je hier al wel over nagedacht.

  #6464 Reageer
  Anna
  Gast

  Oh mijn bericht verstuurde iets te vroeg.

  Mijn vader bestelt online boodschappen bij de Picnic.
  Dan hoeft er alleen iemand thuis te zijn om de boodschappen aan te nemen.*

  Zo dat was het dan. Hoop dat je er wat mee opschiet. Groetjes Anna

  #6465 Reageer
  Jesse van de Water
  Sleutelbeheerder

  Hey Tara,

  Ik werk momenteel nog niet maar volg een voltijd studie. Ik ben ook moe wanneer ik een hele week naar school ga. Wellicht dat je bij de gemeente kunt nagaan of je recht hebt op enige huishoudelijke hulp (als je dat natuurlijk zelf ziet zitten). Wanneer ik naar school ga probeer ik op tijd naar mijn bed te gaan om voldoende rust te pakken. Ik slaap dan niet altijd vroeg maar zet dan de radio aan maar ga wel op bed liggen zodat ik optimaal rust!

  Groet,
  Jesse

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Reageer op: Werken en moe zijn
Je informatie:
Menu