Dit zijn wij

Jesse

Ik ben Jesse (20), Ambassadeur van het Pip project en samen met de andere ambassadeurs ontwikkel en onderhoud ik deze website. Verder studeer ik momenteel ICT-beheerder!

Nienke

Ik ben Nienke. Ik ben 16 jaar en ik zit in 5VWO. Mijn hobby is fotograferen. Ook houd ik heel erg van reizen. Mijn droom is om ooit naar Japan te gaan. Ik vind het ook leuk om concerten te bezoeken. Het liefst luister ik naar pop en indie muziek.

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben 18 jaar. Ik volg sinds vorig jaar de opleiding onderwijsassistent op het mbo. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om tijd te besteden aan technologie/computers en fotografie.

Ik ben ondertussen alweer een tijdje ambassadeur van het PiP project. De website is één van de mooie “producten” welke wij bedacht hebben en ik heb mogen opzetten.

En dat is allemaal haalbaar met CP =].

Lauren

Hoi, ik ben Lauren en ik ben 16 jaar. Ik zit in de 4e klas op het Stedelijk Gymnasium van ‘s-Hertogenbosch. Ik doe aan atletiek, mijn favoriete onderdelen zijn de werpnummers kogelstoten en discuswerpen. Bij discuswerpen heb ik zelfs een Nederlands Record gevestigd in mijn categorie.

Thom

Mijn naam is Thom en ik ben 17 jaar. Ik doe al 7 jaar hockey en sinds dit jaar atletiek omdat ik op Papendal een talent ben.
Momenteel zit in het laatste jaar van het middelbaar onderwijs en doe dus examen.

Anna

Hoi ik ben Anna. Vorig jaar was ik begonnen met studeren, maar de studie past niet bij mij. Ik ben nu dus op zoek naar een baan. Muziek is altijd een onderdeel van mijn leven geweest en dat wil ik zo houden. Zingen doe ik het liefst.

Piotr

Hallo ik ben Piotr Bouma ik ben nu 17 jaar oud. Ik doe nu de opleiding onderwijsassistent niveau 4 op het mbo. Ik zit op badminton. En ik heb een baantje als vakkenvuller. Ohja en ik heb CP ?

Wat ik wil meegeven is probeer altijd positief/optimistisch te blijven want daar kom je ver mee!

Coosje

Hoi ik ben Coosje en ik ben 13 jaar. Ik zit in de eerste klas van middelbare school in de havo/vwo brugklas. Ik heb een zusje en broertje en een blonde Hovawart die Messi heet. Ook ben keeper van mijn hockeyteam.

Nando

Ik ben Nando, 17 jaar en ik zit momenteel in het eerste jaar van Cyber Security op de Hogeschool van Amsterdam. Ik houd veel van op mezelf Films en series kijken maar ik ben ook regelmatig in de club of bij vrienden te vinden.

Nikita

Hey, ik ben Nikita en ik ben 4 havo studente. Na mijn havo wil ik rechten studeren. Mijn hobby’s zijn leuke dingen doen met vrienden en veel lachen!

Dion

Ik ben Dion en mijn hobby’s zijn fitness en veel naar buiten gaan met mijn vrienden. Op school doe ik zelf ook een sportopleiding. Ik word bijna 18 jaar en dan ga ik naar een Sport College.

Menu