Bijbaan/ vakantie baan.

Home Forums Werk en bijbanen Bijbaan/ vakantie baan.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #6819 Reageer
  Lotte Holtkamp
  Gast

  Goedemiddag,

  Ik ben Lotte Holtkamp, 15 jaar, woon in Apeldoorn. De laatste tijd merk ik dat ik graag wat bij zou willen verdienen, maar door een laag energie level is dit niet te combineren met school. Nu zou ik graag in sommige vakanties wat doen, maar ben niet volledig inzetbaar en afhankelijk van vervoer. (Heb wel een elektrische ondersteuning dus in de buurt zou nog lukken)
  Heeft iemand ervaring hier mee of tips?

  Met vriendelijke groet,
  Lotte Holtkamp

  #6821 Reageer
  Jesse van de Water
  Sleutelbeheerder

  Hey Lotte,

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar ook moeite mee heb. Het beste zou zijn om iets vanuit huis of in de nabije omgeving kan doen met een soepele werkgever die meedenkt. Ik heb die nog niet gevonden. Wel ben ik druk aan het verkopen op marktplaats en andere websites

  Ook gebruik ik websites waar je enquêtes invult waarvoor je een vergoeding voor krijgt. De ene keer gaat dat harder als de andere keer maar je kunt zelf bepalen of je er de energie voor hebt.

  Wellicht kan Emmaatwork een bedrijf gespecialiseerd in het vinden van een (bij)baan voor mensen met een beperking iets voor je betekenen. https://www.wijencp.nl/werk-bijbaan

  Groet,
  Jesse

  #6823 Reageer
  Piotr
  Gast

  Hallo lotte,

  Ik heb een bijbaantje maar daar heb ik ook heel lang naar moeten zoeken, ik werk in het weekend als ik school en stage heb omdat mij anders ook teveel wordt en in de vakantie werk ik 4 halve dagen omdat ik dat anders niet volhoud, ook maar max 2 dagen achterelkaar en dan een dag rust en dan weer, ik heb een leidinggevende die heel makkelijk is met overleggen maar wat ik dus als tip mee kan geven is blijven zoeken /solliciteren (ookal wordt je er misschien soms moedeloos van had ik namelijk wel) want de aanhouder wint, tevens zou ik als je dan een baantje / baan hebt in overleg gaan met de leidinggevende.

  Groet Piotr

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Reageer op: Bijbaan/ vakantie baan.
Je informatie:
Menu