Ervaringen

Maak kennis met mij

Hey dit ben ik,

Ik heet Nona en ik ben 15 jaar oud en ik heb CPlight. Ik hou ontzettend veel van reizen en de mooie plekjes van de wereld bekijken. Ik heb ook al heel veel mooie plekjes bezocht. Ik hou ook ontzettend veel van paardrijden, ik doe dit nu al zo’n 9 jaar met heel veel plezier. Ook hou ik mijn lijf hierdoor lekker bewegelijk. Ook lees ik graag en zet ik met mijn vriendinnen graag de boel op stelten. ijn leventje gaat af en toe wat lastiger door mijn beperking maar ik probeer er het beste van te maken.

Ik heb vooral last van dat mijn reactievermogen is wat trager waardoor de tijd tussen opdracht en de uitvoering ervan wat langer is. En ik merk dat ik wat minder kan, mijn energie level ligt wat lager. Dit merk in mijn dagelijks leven regelmatig. Maar ik heb een paar aanpassingen die mij goed helpen: een driewielfiets en een nordic walking stok. Ik ben erg blij met mijn fiets daardoor heb ik een stuk meer vrijheid. En mijn stok gebruik ik vooral op vakanties bij moeilijk begaanbaar terrein. Door die stok heb ik meer balans en kan ik op moeilijk begaanbaar terrein makkelijker zelfstandig lopen.

Ik woon in Nieuwegein en mijn school is op een afstand van ongeveer 10 minuutjes fietsen. Ik gebruik op school een tablet, zo is het voor mij makkelijker om de les goed te volgen. Ook maak ik gebruik van de lift bij ons op school dat is voor mij ook makkelijker :).

Ik ga voor jullie met veel plezier bloggen over mijn leventje met CP.

 

Groetjes Nona

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu